AERON - GB & Partners

A magyar divatipar legújabb csillaga nemzetközi szinten erősít

A magyar divatipar az elmúlt években jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. Egyre több feltörekvő tervező és márka próbál meg a hazai piac mellett külföldön is helytállni, néhányuk pedig már nagyon rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. Közéjük tartozik az AERON is, amely olyan jelentős piacokon mutatott jó eredményeket, mint Japán, Nagy-Britannia vagy Németország. Áron Eszterrel, az AERON alapító divattervezőjével beszélgettünk a tavasszal végbement arculatfrissítésről, a további célokról és arról, hogy miért is egyedülálló az AERON brand.

Origo

Új üzleti modell és új működési alap az Aeron divatmárkánál

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. által kezelt Exim Exportösztönző Magántőkealap befektetésének köszönhetően jelentős mérföldkőhöz érkezett az AERON. Áron Eszter által 2011-ben alapított divatmárka már felfutó és nemzetközi jelenléttel bírt, a befektetéssel azonban most új lendületet kap a nemzetközi terjeszkedés. A befektetés teljesen új alapokra helyezi a márkát, egy új üzleti modell kialakítása a cél. Ez a működés minden elemét érinti, az operatív és pénzügyi háttérrendszerek ki- és átalakításától kezdődően a szervezet fejlesztésén keresztül az értékesítési csatornák megreformálásáig.

origo